Κόκκινο και μαύρο το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
«Τιμούμε τα θύματα και μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε προωθητική δύναμη για το μέλλον. Ποτέ ξανά Γενοκτονίες» αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του
Κόκκινο και μαύρο χρώμα αλλάζουν την εικόνα της πρόσοψης του Διοικητηρίου, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, το ΥΜΑΘ συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο, σήμερα και αύριο, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας, στις εκδηλώσεις, με το κόκκινο να συμβολίζει το αίμα των 353.000 αδικοχαμένων ψυχών και το μαύρο το διαχρονικό πένθος.
"Τιμούμε τα θύματα και μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε προωθητική δύναμη για το μέλλον. Ποτέ ξανά Γενοκτονίες", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΜΑΘ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.