Κουφοντίνας: Απαράδεκτες οι συνθήκες νοσηλείας μου στο νοσοκομείο Βόλου

koufontinas-1

Ο Κουφοντίνας ζητάει με επιστολή του να επιστρέψει στη φυλακή λόγω των απαράδεκτων συνθηκών παραμονής στο νοσοκομείο Βόλου

Με επιστολή του προς το διευθυντή του νοσοκομείου Βόλου το μέλος της τρομιοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας διαμαρτύρεται για τις συνθήκες διαμονής του στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου δίπλα στο νεκροτομείο, συνθήκες οι οποίες συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό.

Έτσι ζητεί να μεταφερθεί σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου. Σε διαφορετική περίπτωση εκφράζει την επιθυμία να μεταφερθεί στις φυλακές της Κασσαβέτειας από όπου θα συνεχίσει την απεργία πείνας.

Μέχρι να μεταφερθεί στις φυλακές της Κασσαβέτειας, δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξης:

«Προς τον Διευθυντή

Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.

Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο , συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό .

Γι΄αυτό

Ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου , ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας, στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

ΚΑΙ

Μέχρι τότε δεν θα δεχθώ καμία επίσκεψη και παρακολούθηση από οποιονδήποτε γιατρό ή νοσηλευτή του νοσοκομείου σας , που θεωρώ εκ των προτέρων προσχηματική και προσβλητική και Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ.

Η παρούσα δήλωση δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση κατά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που κάνει ευσυνείδητα μέσα στις αντίξοες αυτές συνθήκες τη δουλειά του.

9/5/2019

Δημήτρης Κουφοντίνας


2ο Υπόγειο»

ΣΧΟΛΙΑ (47)

Citizen

Τα παράπονα σού στον Πολακη

Συριζάκιας

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε, ώστε να σταματήσουν τα βασανιστήρια της αστικής μας δημοκρατίας ενάντια στους πολιτικούς κρατούμενους του συστήματος. Σύντροφε Κουφοντίνα, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να σε απελευθερώσουμε, όπως σου είχαμε τάξει. Υπομονή.

Άγγελος

Απο ποια ψυχιατρικη κλινικη εκανες την αναρτηση;

@ΤΣυριζάκιας

Λάμπρου, ΕΣΥ??????

Εκπληκτος

Πραγματικά, με εκπλήσσει το ΘΡΆΣΟΣ αυτού του δολοφόνου. Σε λίγο θα μας ζητήσει και αποζημίωση.

Citizen

Απαράδεκτο να μην έχουν μια σπουδαία προσωπικότητα σάν τόν Κουφόντινα σε σουίτα ιδιωτικής κλινικής, γι αυτό σηκώθηκε και επεστρεψε στην σουίτα τού στις ανοιχτές φυλακές Βόλου πού τόν έχει τακτοποιήσει ο Σύριζα...Αρε ξυλο και καταβρεγμα με παγωμένο νερό καθε δύο ώρες πού σού χρειάζεται ρε αλήτη

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Αίσχος. Έπρεπε να του δώσουν σουίτα στο Μεγάλη Βρετανία.

και παρακάτω, σε φυλακές σαν αυτές του Μαδούρο, του Κίμ

Δεύτερο υπόγειο , ρε αλήτη δυο μέτρα κάτω που λέει ο σύντροφος Πολακης, εκεί είναι η θέση σου. Εκεί που έστειλες ένδεκα αθώους επειδή έτσι γούσταρες.

Γιώργης

Στο νεκροτομείο να πλένεις νεκρούς από μαφιόζικες εκτελέσεις πριν τις νεκροψιες όπως κάνουν σε άλλες χώρες του κόσμου. Και κοίτα που ξέρεις μπορεί να δεις και τον Αξαρλιάν άνανδρε φονιά.

chris

Να τον στείλουμε στο Μεμόριαλ της Νέας Υόρκης και αν αποφασίζουν να τον κρατήσουν οι Αμερικάνοι, χάρισμά τους

Ασκουμενη

Μια σουίτα για την εξοχότητα του!

!!!

Πόσα πληρώνεις για περίθαλψη ρε φονιά; που έχεις στόμα και μιλάς;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

carthief

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών ανταλλακτικών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εκτός από ζάντες-ελαστικά και μπαταρίες, στο στόχαστρο των ληστών μπαίνουν, πλέον, και άλλα μηχανικά μέρη.