«Δεν απαίτησε χρήματα, του προσφέρθηκαν» λέει ο δικηγόρος του γυναικολόγου που συνελήφθη για «φακελάκι»

«Δεν απαίτησε χρήματα, του προσφέρθηκαν» λέει ο δικηγόρος του γυναικολόγου που συνελήφθη για «φακελάκι»

«Δεν απαίτησε και δεν έλαβε χρήματα. Του προσφέρθηκαν» λέει στο protothema.gr ο συνήγορος του γυναικολόγου – ογκολόγου που συνελήφθη για φακελάκι – Ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία να απολογηθεί

fakelaki_giatros
Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενος ότι εισέπραξε «φακελάκι» με 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή του, προκειμένου να επισπεύσει χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.

Ο συνήγορός του Δημήτρης Τσάκος, μιλώντας στο protothema.gr, τονίζει πως ο πελάτης του δεν ζήτησε ποτέ χρήματα αλλά του προσφέρθηκαν για τις υπηρεσίες του. «Δεν υπάρχει καμία απαίτηση χρημάτων και δεν έλαβε χρήματα. Του προσφέρθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία ήταν για χάρη ευχαριστίας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες» δήλωσε.

Ο κατηγορούμενος, γυναικολόγος - ογκολόγος, ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Προηγουμένως, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του απήγγειλε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ' επάγγελμα, σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης