Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης αλλοδαπός σε σπίτι της οδού Αγίων Αναργύρων στη Ρόδο.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από αναθυμιάσεις καθώς μέσα στο παλιό σπίτι βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Άλλα δύο άτομα που διέμεναν στο σπίτι διακομίστηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Πρόκειται για αλλοδαπούς, που διέμεναν στο νησί της Ρόδου τα τελευταία χρόνια.
Στο σημείο βρίσκονονται αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας που θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλοδαποί διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι που δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και προκειμένου να ζεσταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, άναψαν ξύλα μέσα σε αυτοσχέδιο μαγκάλι εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να πεθάνει από αναθυμιάσεις.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.