Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Αντώναρο - Συντετριμμένος ο αδελφός του

Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Αντώναρο - Συντετριμμένος ο αδελφός του

Το «παρών» έδωσαν συγγενείς, φίλοι, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και του δημοσιογραφικού κόσμου - Ανάμεσά τους, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Τέρενς Κουίκ, η Λόλα Νταϊφά, και η Κατερίνα Παπακώστα

kideia_main01
Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας για το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 62 ετών.

Το «παρών» έδωσαν συγγενείς, φίλοι, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και του δημοσιογραφικού κόσμου. Ανάμεσά τους ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο πρώην εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας και ο πρώην γραμματέας επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.

Φανερά συντετριμμένος ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος, εκφώνησε τον επικήδειο και υποσχέθηκε ότι αυτός τώρα θα προστατεύει την οικογένεια του Μάνου Αντώναρου. Μεταξύ άλλων ο πρώην κυβερνητικός, είπε ότι τώρα που ο αδελφός του Μάνος θα ταφεί δίπλα στον πατέρα τους, το σημαντικό σκιτσογράφο Αρχέλαο, θα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο με την πένα και το πενάκι τους.

Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, επικήδειο εκφώνησε η 'Αρια Αγάτσα.  Στεφάνια απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η Ένωση ανταποκριτών Ξένου τύπου, κα.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά.  Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Οι δυο του ήλιοι όπως τους αποκαλούσε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου.
kideia08
Η μητέρα του αδικοχαμένου Μάνου Αντώναρου

Κλείσιμο
kideia03
Ανείπωτη θλίψη για τον αδερφό του, Ευάγγελο Αντώναρο
kideia04
kideia09
kideia11
kideia02
Ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος και η Λόλα Νταϊφά
kideia05
Ο Τέρενς Κουίκ
kideia06
Η Κατερίνα Παπακώστα
kideia07
Ο Κώστας Πρέκας
kideia10
Ο Θέμης Σοφός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης