Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Κατέληξε λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι στην Εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός - Σπαραχτικό «αντίο» από τον αδελφό του Ευάγγελο Αντώναρο - Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

antonaros1
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 13.35 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 62 ετών, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, αδελφός του πρώην κυβερνητικού επροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου.  Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, έχοντας προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε  στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Το σπαραχτικό «αντίο» του αδελφού του

Με  ανάρτησή του στο facebook, ο αδελφός του εκλιπόντος Ευάγγελος Αντώναρος αποχαιρετά τον «μονάκριβο αδελφό του». Με ένα σπαρακτικό κείμενο Ευάγγελος Αντώναρος  λέει ότι χάνει τον άνθρωπο που μεγάλωσε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη «που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στην πίσω βεραντούλα της μονακατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε και οι δυο στη δημοσιογραφία από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πένα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μανο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρα τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο...Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσυ που μ' εβγαζες τόσο συχνά απο τη γκριζάδα της...ρουτίνας μου. Ησουν/είσαι σπουδαίος ανθρωπος. Και γι' αυτό αθόρυβος...»



Δείτε βίντεο: Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος
Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος


Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Κλείσιμο
Τη θλίψη τους για το θάνατο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Μάνου Αντώναρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μ.Αντώναρου, «ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ».

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μάνου Αντώναρου, ενός διακεκριμένου δημοσιογράφου, με μακρά πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Για τον αδόκητο θάνατό του εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στον μονάκριβο αδελφό του Ευάγγελο Αντώναρο», ήταν η δήλωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε ένα εργατικό και πάντα σεμνό μέλος της: Τον Μάνο Αντώναρο», αναφέρει με τη σειρά της η ΝΔ και προσθέτει:
 
«Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σημαντική παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ ιδιαίτερη αγάπη είχε για το διαδίκτυο, αφού ήταν από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα. Ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, τη συναδελφικότητα και την διεισδυτική του ματιά στα γεγονότα», καταλήγει το γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, που επί είκοσι ημέρες έδινε σκληρή αλλά άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Ο Μάνος Αντώναρος έγινε γνωστός και αγαπητός από την σπουδαία πένα του. Έγραφε και σχολίαζε τα πάντα με μοναδικό τρόπο και αγάπησε τη δημοσιογραφία όσο ελάχιστοι. Η Ένωση Κεντρώων αποχαιρετά έναν πολύ καλό φίλο, του προέδρου που συχνά -πυκνά αντάλλασσαν απόψεις, αλλά και μοναδική θα παραμείνει, η αψεγάδιαστη φιλία που διατηρούσε με πολλά στελέχη του κόμματος. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, στους οικείους του και στην οικογένεια του» αναφέρει η ανακοινωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης