Συμβολαιογράφοι: Μόλις 185 από τους 318 πλειστηριασμούς ολοκληρώθηκαν

Συμβολαιογράφοι: Μόλις 185 από τους 318 πλειστηριασμούς ολοκληρώθηκαν

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την περιφέρεια Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου – Σε 96 δεν υπήρξε καν συμμετοχή υποψηφίων και κηρύχθηκαν άγονοι 

Σύμφωνα με τα νέα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη  δημοσιότητα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος   Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, από τους 318 αναρτηθέντες έως χθες πλειστηριασμούς, οι 185 ολοκληρώθηκαν, οι 37 ανεστάλησαν και σε 96 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι).

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του εν λόγω Συλλόγου  από τους αναρτηθέντες έως και την 21/03/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 318 (στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι αρχικές εγγραφές των πολλαπλών, αλλά οι μοναδικοί πλειστηριασμοί), 37 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω, ενώ κανένας δεν ματαιώθηκε.

Επίσης, από  τους υπόλοιπους 281, οι 185 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 96 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι).

Τέλος, αναφέρει ο Σύλλογος ότι «οι  άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iliofaneia-kairos-ilios-kalokairi

Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αττική - Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλονίκη - Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ