Συμβολαιογράφοι: Δύο μόνο πλειστηριασμοί σήμερα και όχι πρώτης κατοικίας

Συμβολαιογράφοι: Δύο μόνο πλειστηριασμοί σήμερα και όχι πρώτης κατοικίας

Πρόκειται για πλειστηριασμό ημιυπόγειου ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει σε ετερόρρυθμη εταιρεία υπό εκκαθάριση με οφειλές 1 εκατ. ευρώ και  οικόπεδο ιδιώτη, με οφειλές μεγαλύτερες των 3,4 εκατ. ευρώ
 

Συμβολαιογράφοι: Δύο μόνο πλειστηριασμοί σήμερα και όχι πρώτης κατοικίας
Οι σημερινοί δύο προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν αφορούν πρώτη κατοικία επισημαίνει ο  Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο εν λόγω Σύλλογος επισημαίνει ότι οι δύο πλειστηριασμοί που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα    σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή του Κολωνακίου αφορούν οφειλές, που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για πλειστηριασμό ημιυπόγειου ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει σε ετερόρρυθμη εταιρεία υπό εκκαθάριση με οφειλές 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Επίσης, η δεύτερη περίπτωση αφορά οικόπεδο ιδιώτη, με οφειλές μεγαλύτερες των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, που προέκυψαν από ομολογιακό κοινοπρακτικό δάνειο.

Είναι προφανές, συνεχίζουν οι συμβολαιογράφοι,  ότι και στις δύο περιπτώσεις οι πλειστηριασμοί δεν αφορούν την κύρια κατοικία των οφειλετών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για “λαϊκές κατοικίες” όπως αρέσκονται να τις ορίζουν οι γνωστές πλέον για την παραπληροφόρηση συλλογικότητες.
Κλείσιμο

Πάντως, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ότι «προκαλεί εντύπωση και θλίψη, πως είναι δυνατόν άνθρωποι που υπηρέτησαν το δημόσιο συμφέρον, να αδυνατούν ή τουλάχιστον μέσω της στάσης τους, αυτό να εξάγεται ως συμπέρασμα, να συμβάλουν θετικά σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο διασφαλίζοντας ουσιαστικά το δημόσιο συμφέρον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης