Ιωάννινα: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 7χρονου μετά την πτώση με το ποδήλατο - Σοβαρές οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ιωάννινα: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 7χρονου μετά την πτώση με το ποδήλατο - Σοβαρές οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» - Έγινε αεροδιακομιδή από τα Ιωάννινα

ekav
Στιγμές αγωνίας εξακολουθούν να επικρατούν για τον 7χρονο, που έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο στα Γιάννενα, καθώς το παιδί μετά την αεροδιακομιδή παραμένει διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες δύο μέρες για τον 7χρονο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε. Ύστερα από απόφαση των γιατρών στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, έγινε αεροδιακομιδή του παιδιού, το Σάββατο και οι αρμόδιοι στο «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισαν τη διασωλήνωση στην εντατική.

Στο πλευρό του μικρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη, καθώς έχουν διαπιστωθεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jpwikfyj41)


Το σοβαρό ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων όταν ο μαθητής έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Με αεροσκάφος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων, όπου το ιατρικό προσωπικό ήταν ήδη έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού βγήκε για μια βόλτα και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα γι’ αυτό που είχε συμβεί.

Ειδήσεις σήμερα

Εμπρησμός στο όρος Αιγάλεω: Πώς συνέλαβαν τον Τούρκο Γκιουλενιστή - Βρέθηκε με δύο αναπτήρες και ένα σφουγγάρι

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Qatar Airways ύστερα από αναταράξεις

Τρομακτικό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μονακό για τον Πέρεθ της Red Bull - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης