Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική το μεσημέρι όταν το ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε κοντά στο χωριό Μαριές της Ζακύνθου δύο άτομα τα οποία επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., πυροσβέστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τους επίδοξους εμπρηστές.
Οι επίδοξοι εμπρηστές επέβαιναν σε μηχανάκι και μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, έπειτα από ώρες, φαίνεται ότι τα δύο άτομα κατάφεραν να ξεφύγουν...
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.