Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική το μεσημέρι όταν το ελικόπτερο της πυροσβεστικής εντόπισε κοντά στο χωριό Μαριές της Ζακύνθου δύο άτομα τα οποία επιχειρούσαν να βάλουν φωτιά.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., πυροσβέστες αλλά και κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τους επίδοξους εμπρηστές.
Οι επίδοξοι εμπρηστές επέβαιναν σε μηχανάκι και μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, έπειτα από ώρες, φαίνεται ότι τα δύο άτομα κατάφεραν να ξεφύγουν...
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες