Αμβρόσιος κατά Γαβρόγλου: «Χωρίς ντροπή διαφημίζει τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα»

Αμβρόσιος κατά Γαβρόγλου: «Χωρίς ντροπή διαφημίζει τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα»

Έντονη η αντίδρασή του για τα «τρανσέξουαλ μαθήματα» - Καλείς τους γονεί να ξεσηκωθούν και ρίχνει τα βέλη του στον υπουργό Παιδείας: «Με τα εν λόγω μαθήματα εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση»

Για «άθεους που μας κυβερνούν» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολήτης Καλαβρύτων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος ο οποίος στρέφεται κατά του υπουργού Παιδειας Κώστα Γαβρόγρου
και της «θεματικής εβδομάδας» στα σχολεία όπου πρόκειται να συζητηθούν οι έμφυλες σχέσεις.

Αναφερόμενος σε «ηθικό κακούργημα, που επιχειρείται σήμερα στα δημόσια σχολεία» ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος γράφει ότι με τα εν λόγω μαθήματα «εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση» και ζητά από την Ιερά Σύνοδο «το ταχύτερο δυνατό συνέλθει και καταδικάσει άνευ τινος ενδοιασμού την ανήθικη αυτή ενέργεια και συμπεριφορά των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας». Μάλιστα ο Μητροπολίτης καλεί και τους γονείς να ξεσηκωθούν. «Δέχονται αυτές τις μυήσεις στα παιδιά τους;» αναρωτιέται μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του. 

Δείτε αναλυτικά 

«ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ
ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ

ΣΙΩΠΗΡΩΣ!

Επιστρέφοντας μόλις προχθές από ένα υπηρεσιακό μας ταξίδι στην Νέα Υόρκη γευθήκαμε μια ακόμη  πικρή γεύση από την  συμπεριφορά των αθέων, οι οποίοι μας Κυβερνούν!

Πρόκειται για την δημιουργία της λεγομένης «θεματικής εβδομάδας», την οποία ο κ. Γιαβρόγλου, Υπουργός της Παιδείας και της α-θρησκείας εισηγείται στα Δημόσια Σχολεία, με θέμα τις «έμφυλες σχέσεις».   

Απουσιάζοντας δεν γνωρίζω ακριβώς τις αντιδράσεις ημών των εκκλησιαστικών παραγόντων. Καθώς, διερευνητικά συζητούσαμε το θέμα με τους εν Κυρίω συνεργάτες μας, πληροφορηθήκαμε, με αρκετή δε ικανοποίηση, ότι αρκετοί Ιεράρχες έχουν εκφράσει δημοσίως της αντίθεσή τους στο νέο αυτό ηθικό κακούργημα, που επιχειρείται σήμερα στα Δημόσια Σχολεία! Μας παρουσίασαν μάλιστα και δημοσίευμα της ημέρας αφίξεώς μας (02.02.2017) όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κατηγορεί ευθέως τους παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, ότι «Προωθούν την ομοφυλοφιλία με τις έμφυλες ταυτότητες»(βλ. Εφημερίδα Μακελειό, σελ.16). Χωρίς ίχνος εντροπής δηλ. το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα, ώστε αυτά να μη αποστρέφωνται πλέον τους διάφορους Ομοφυλόφιλους, αλλά ίσως - ίσως και να μάθουν, ότι και αυτός ο τρόπος ζωής και σχέσεων είναι ένας κοινωνικά αποδεκτός τρόπος ζωής!!!!!! Τώρα μάλιστα που, με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομιμοποιηθή ο Σοδομισμός, επιπροσθέτως δε έχει δοθή το δικαίωμα νομίμου κτήσεως τέκνων από τα «ζευγάρια» αυτά, όλα αυτά θα θεωρούνται πλέον ως «νόμιμα και φυσιολογικά!»

Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά μας  θα μάθουν όλα αυτά τα πολύ ....ωφέλιμα πράγματα για την περαιτέρω ζωή τους! Πλήν όμως τι κρίμα! Εντελώς αδιάντροπα εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση! 

Τίνων άραγε τα σχέδια υπηρετούν οι άθεοι Κυβερνήτες μας; Προφανώς της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης», η οποία θέλει να μετατρέψει την ανθρώπινη Κοινωνία σε ένα σύνολο «παλαβών», άμυαλων δηλ. πολιτών, οι οποίοι δεν θα ημπορούν πλέον να αναγνωρίζουν «το μαύρο από το άσπρο», καθώς θα είναι θύματα αυτού του λεγόμενου «αχταρμά», για τον οποίο προφητικά, θά έλεγα, ωμιλούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κυρός Χριστόδουλος!

Ερχόμενος από την Νέα Υόρκη, όπου εκεί όλα τα σατανικά σχέδια αποδιοργανώσεως της ανθρώπινης Κοινωνίας μελετώνται καί προωθούνται ανά τόν πλανήτη μας, σας μεταφέρω την είδηση, ότι και εκεί στα πεζοδρόμια υπάρχουν ειδικές θήκες, απ' όπου, είτε με χρήματα, είτε και δωρεάν, μπορεί κάποιος να πάρει την εφημερίδα της προτιμήσεώς του. Έως εδώ βέβαια δεν υπάρχει κάτι τι παράδοξο ή και το καινούργιο! Το φαινόμενο είναι γενικό! Στην περίπτωση όμως της Ν. Υόρκης το περίεργο είναι ότι στην θήκη-προθήκη, όπου διατίθενται οι εφημερίδες υπάρχουν δύο «φρικιαστικά» πράγματα:
Στην προθήκη προωθήσεως των εφημερίδων, που συναντάμε  στο πεζοδρόμιο, αναγράφεται η επιγραφή «Gay City», δηλ. Νέα Υόρκη, « η πόλη των Ομοφυλοφίλων», καιΜέσα εκεί, μεταξύ των άλλων εφημερίδων διατίθεται και μία η οποία έχει τίτλο  «The Gay City News» καί με υπότιτλο: «Serving Gay, Lesbian, bi and trasgender New York»!!!!Έφερα, λοιπόν, μαζί μου ένα φύλλο αυτής της εφημερίδος και προβληματίζομαι, εάν πρέπει να το αποστείλω στον κ. Υπουργό της α-Παιδείας, προκειμένου να εμπλουτίσει την ύλη του, δηλ. το εποπτικό υλικό, του φακέλλου: «έμφυλες σχέσεις»!!!!!! Η ανησυχία, η οποία έχει κατακυριεύσει την ψυχή μου, αναφέρεται στην αντίδραση της εκκλησιαστικής  Δοικήσεως, δηλ. της Ιεράς Συνόδου, την οποία δεν είδαμε. Αντιθέτως η ως προαναφερθείσα εφημερίδα γράφει τα εξής εξωφρενικά: «Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου άφησε να εννοηθεί, ότι η Ιεραρχία συμφωνεί με τις έμφυλες ταυτότητες. Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όντως συμφωνεί;», διερωτάται η  Εφημερίδα (Μακελειό, 02.02.2017, σελ. 16).  

Αυτό και μόνο το γεγονός, ταπεινά φρονούμεν, υποχρεώνει την Ιερά Σύνοδο να εκφράσει αμέσως και χωρίς την παραμικρή αναβολή την αντίρρησή Της! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και νά κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις  της Κοινωνίας, ώστε να αποτραπεί αυτή η επιχείρηση «της μυήσεως» των μαθητών στα μυστικά της  Ομοφυλοφιλίας! Να ξεσηκωθούν, μεταξύ άλλων, και οι γονείς! Δέχονται αυτές τις «μυήσεις» στα παιδιά τους; 

Από τη θέση αυτή, λοιπόν, απευθύνουμε  την παράκλησή μας, τήν θερμή έκκλησή μας πρός την Ιερά Σύνοδο, όπως το ταχύτερο δυνατό συνέλθει και καταδικάσει άνευ τινος ενδοιασμού την ανήθικη αυτή ενέργεια και συμπεριφορά των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας και εκμαυλισμού της νεολαίας μας! Να καλύψουν δηλ. ηθικά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο, ο Οποίος -μετά το παραπάνω σχόλιο της εφημερίδος- παραμένει έκθετος στην Κοινή Γνώμη! 

Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί, Συνοδικοί Σύνεδροι,

Αδελφικώς παρακαλούμεν, σπεύσατε! Αποκαταστήσατε τήν αλήθεια! Καταδικάσατε αυτήν την άφρονα ενέργειαν του Υπουργού Παιδείας! Ο Σοδομισμός ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ως μάθημα στα παιδιά μας! 

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε μιά Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία για την μη κατάργηση της «Αντιγόνης» από την διδακτέα ύλη, την οποία και επικροτούμεν εκθύμως.      
Εν Αιγίω, 8η Φεβρουαρίου 2017 
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ»
ΣΧΟΛΙΑ (65)

Τα παιδια ειναι το μελλον

Σε όλα τα σχολεία του ανεπτυγμένου, δυτικού κόσμου διδάσκουν το μάθημα της σεξουαλικης αγωγής, ώστε να ενημερώσουν τα παιδιά για πολλές απορίες που τους δημιουργούνται μεγαλώνοντας αλλά και για να τα προστατέψουν από τυχόν κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν λόγω άγνοιας. Ξεκινάνε από τα πιο απλα μαθήματα στις μικρές ηλικίες όπως πχ πότε ένα άγγιγμα δεν είναι αθώο και πρέπει το παιδακι κατευθείαν να ενημερώνει γονείς και δασκάλους και καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, τα μαθήματα γίνονται πιο ειδικά όπως πχ χρήση προφυλακτικού, μέθοδοι αντισύλληψης κλπ. Κάποια στιγμή διδάσκονται και τι σημαίνει κάποιο άτομο να αισθάνεται παγιδευμένο σε λάθος σώμα, τι είναι τρανσέξουαλ και άλλα που ούτε εγώ τα έχω καταλάβει ακριβώς αλλά θέλω τα παιδιά μου να ενημερωθούν καλύτερα από εμένα και να λάβουν καλύτερη μόρφωση! Δε μου αρέσει που κάποιοι παράγοντες της εκκλησίας προσπαθούν με το έτσι θέλω να κρατήσουν τα παιδιά μας στο σκοτάδι! Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της κοινωνίας και πρέπει να λάβουν όσο πιο σφαιρική γνώση γίνεται! Έλεος πια με το σκοταδισμό που προσπαθούν να μας επιβάλουν!

γελα και κοροιδευε αθεε

αριστερε δεκα δευτερα να το θημασε τωρα που το ξερο; ενα πουλακη μου το ειπε ρε ΑΘΕΕ

Θεος

Αν επιμείνεις να είσαι ανορθόγραφος δεν έχεις Παράδεισο. Εντάξει??? Θα σε βάλω να περάσεις τη ζωή μετά με την Ελένη Λουκά. Συμμορφώσου επιτέλους!

Ιανουάριος 2015

Ένα κοπάδι ηλίθιους ψηφοφόρους φέρανε στην εξουσία τον Αντίχριστος Ανθέλληνα πιστεύοντας ότι θα γλίτωναν το ΕΝΦΙΑ. Έτσι μετατρέψανε την Ελλάδα στο Ισλάμ, με την υποστήριξη του Σόρος ΜΚΟ.

ΑθΛΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ

παναθεμασας ο αληθινος ΘΕΡΙΣΤΗΣ θα σας στηλη σε ενα ομορφο μερος με μπολικη ζεστη και οδινη μολις βγη η αθλια ψυχησας (που ουτε σε αυτην πιστευεται) δεκα δευτερα θελει ρε ΑΘΕΟΙ??

....

Σου έχεις βγει πολλές φορές η ψυχή και έχεις υπολογίσει το timing ε???Το πλέον σίγουρο παντως είναι οτι θα είχες βγάλει τη ψυχή του δασκάλου σου στο σχολείο...απόδειξη ότι περαμένεις αμετανόητος σκράπας στην ορθογραφία και επίσης θεουσοδεξιός.....έτσι καταντάνε όλοι του σιναφιού σου.

Chris

Στα τελευταία χρόνια της ρωμαικής αυτοκρατορία, γίνονταν αυτοκράτορες οι Καλλιγούλες και οι Νέρωνες. Υπήρχε ακόμα και τραβεστί αυτοκράτορας. Αν ρωτούσες τους ανθρώπους εκείνης της εποχής, θα σου έλεγαν, ότι έτσι είναι η πρόοδος! έβλεπαν τον εαυτό τους σαν κοσμοπολίτη και φιλελεύθερο! σε κάθε ιστορική καμπή, η κρίση της παγκόσμιας τάξης, αντικατοπτρίζεται σε μια ηθική κρίση και κρίση αξιών. Αυτά που περνάμε δεν είναι πρωτόγνωρα. Έχουν ξανασυμβεί ιστορικά, και θα ανατραπούν, όταν θα επέλθει η νέα παγκόσμια τάξη, που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα. Την άποψη για τη ρωμαική αυτοκρατορία τη δανείστηκα από την Camille Paglia, γνωστή φιλόσοφο πρώην φεμινίστρια και νυν αντι-φεμινίστρια.

Γρηγόρης

ΑΈΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ!! ΑΈΡΑ! σε όποιο πολιτικό κόμμα κι αν ανήκετε! ΑΈΡΑ! ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΈΡΑ!!!άθλιοι συριζέοι! Καταστροφείς του έθνους μας! Προδότες! Προδότες! Έχετε κάτσει στην καρέκλα και δεν λέτε να φύγετε!! Φάε λαέ αριστερό σανό ! Τώρα ξέρεις Έλληνα!

αλλοίμονο στα παιδιά μας

ζούμε σήμερα πρωτοφανείς καταστάσεις και αδιανόητα πράγματα! λυπάμαι για τους έλληνες για την αδιαφορία τους, για την απάθειά τους, για την παλιανθρωπιά τους.. γιατί είναι δεδομένο ότι όποιος αδιαφορεί για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα το λιγότερο είναι παλιάνθρωπος.. δεν αγαπάει τα παιδιάτου γιατί δεν φροντίζει ούτε για το σήμερα ούτε για το αύριο.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ Ο Ι Μ Ο Μ Α Σ Τ Α Ν..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ

Αλίμονο στους ... Γέρους...

Nik

Με το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ομαλό ειναι οτιδήποτε ανώμαλο και ανώμαλο οτιδήποτε κατα φύση.

xan4625

Θα ήθελα να μάθω την στάση των Ανελ για αυτο το θέμα.

CULTURAL MARXISM RELOAD

Το θέμα δεν είναι γιατί αντιδρά δημόσια ο Αμβρόσιος, αλλά γιατί είναι ο μόνος! Οι λοιποί δηλαδή "ταγοί του έθνους", γιατί ασπάζονται χαλαρά-αβάδιστα-αβίαστα, τις νεοταξίτικες πρακτικές μαζικού εκφυλισμού και ήπιας / αργής εθνοκτονίας?

προς 16:32

Και ο μητροπολιτς Πειραιως αντεδρασε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lyko12

Δεν τηρήθηκαν οι εγγυητικοί δικονομικοί όροι έκδοσης των ενταλμάτων, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος - «Επικοινωνιακή σύλληψη που παραβιάζει κάθε κανόνα δικαίου», λέει η Ένωση Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων

6
ereynes1

Είναι το δεύτερο πτώμα γυναίκας που βρίσκεται στην περιοχή -  Το πτώμα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο - Ανήκει κατά πάσα πιθανότητα σε αλλοδαπή, ασιατικής καταγωγής - Το θύμα ήταν γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης - Ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός της 6χρονης

16