Βρέθηκαν 150 βόμβες μολότοφ μέσα σε καφάσια και βαλίτσες στα Εξάρχεια

Βρέθηκαν 150 βόμβες μολότοφ μέσα σε καφάσια και βαλίτσες στα Εξάρχεια

Ο εντοπισμός έγινε από πυροσβέστες μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Νοταρά - Οι Αρχές εκτιμούν θα χρησιμοποιούνταν σε επεισόδια γύρω από το πολυτεχνείο

Βρέθηκαν 150 βόμβες μολότοφ μέσα σε καφάσια και βαλίτσες στα Εξάρχεια
Η έντονη μυρωδιά βενζίνης οδήγησε στο να ανακαλυφθούν περίπου 150 βόμβες μολότοφ σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια.

Οι βόμβες ήταν τοποθετημένες μέσα σε καφάσια και σε μια βαλίτσα και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν θα χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, πιθανότατα μετά τις πορείες μνήμης για την δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Ο εντοπισμός έγινε όταν ένοικοι των διπλανών σπιτιών ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι το οίκημα ανέδιδε πολύ έντονη μυρωδιά βενζίνης. Μόλις οι πυροσβέστες μπήκαν στο εγκαταλειμμένο κτίριο εντόπισαν αρχικά ένα καφάσι γεμάτο με βόμβες μολότοφ ενώ ερευνώντας το εσωτερικό του κτιρίου βρήκαν και μια βαλίτσα, που περιείχε και άλλες «έτοιμες» βόμβες μολότοφ.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας για την 6η Δεκέμβρη, θα χρησιμοποιηθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί. Οι εντολές περιλαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικά τμήματα, ενώ έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες για έντονα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών που πραγματοποιούν περιπολίες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης