Χανιά: Χαροπαλεύει ειδικός φρουρός από τα σκάγια 50χρονου

Χανιά: Χαροπαλεύει ειδικός φρουρός από τα σκάγια 50χρονου

Ενας 50χρονος άντρας πυροβόλησε αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο στο γιο του, τραυματίζοντας δύο από αυτούς - Ο 35χρονος άντρας νοσηλεύεται με σκάγια στον εγκέφαλο - Ανήσυχοι οι γιατροί

Χανιά: Χαροπαλεύει ειδικός φρουρός από τα σκάγια 50χρονου
Ο έλεγχος που έκαναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος γιος του, ήταν η αιτία που άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. στις Βρύσσες Αποκορώνου ο 50χρονος δράστης, με αποτέλεσμα ένας 34χρονος ειδικός φρουρός να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική του γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλεύεται!

Ο «νταής» δράστης πέρασε τυχαία από το σημείο όπου γινόταν ο έλεγχος και σταμάτησε το αγροτικό που οδηγούσε για να εξυβρίσει και να απειλήσει τους τέσσερις αστυνομικούς που τον διενεργούσαν. Στη συνέχεια, πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω σε ένα από τα δύο υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα δίπλα! Μετά, έφυγε με ταχύτητα, αλλά επέστρεψε οπλισμένος, πάρκαρε σε κοντινή απόσταση χωρίς να τον αντιληφθούν οι αστυνομικοί και τους πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές με κυνηγητική καραμπίνα!

Κλείσιμο
Δυο αστυνομικοί πρόλαβαν να καλυφθούν, αλλά τα σκάγια χτύπησαν τους άλλους δυο. Ο 34χρονος ειδικός φρουρός που τα δέχθηκε στο κεφάλι υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του πολύ σοβαρή, καθώς αφαιρέθηκε ένα ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα, αλλά στο κέντρο του εγκεφάλου του έχουν σφηνωθεί δύο σκάγια! Αντίθετα, στον 35χρονο υπαρχιφύλακα που φέρει τραύματα στα πόδια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε για νοσηλεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης. 

Ο δράστης διέφυγε αρχικά προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και παρέδωσε το κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, άλλο ένα κυνηγετικό όπλο, δυο διόπτρες, τέσσερα μαχαίρια, ένα απωθητικό σπρέι και διάφορα είδη για την φύλαξη οπλισμού. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια, ενώ ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης