Κρήτη: Συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό

Κρήτη: Συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο 50 ετών που σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις διωκτικές αρχές.


Κρήτη: Συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν δυο αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου όταν επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στις 7 το πρωί σε ένα αυτοκίνητο κοντά στην κοινότητα Βρύσσες και δέχθηκαν πυροβολισμούς από τον οδηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν!

Ο 50χρονος κτηνοτρόφος, που συνελήφθη αργότερα, δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο και έκανε απότομο ελιγμό με σκοπό να πέσει να παρασύρει τους δύο αστυνομικούς. Όμως, εκείνοι τον απέφυγαν και, αφού απομακρύνθηκε, επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα με την οποία άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους!

Κλείσιμο
Τα πυρά τραυμάτισαν τον ένα αστυνομικό στο πόδι και τον άλλο στο κεφάλι. Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου ο δεύτερος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Ο «πιστολέρο», ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές, διέφυγε με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, κατά τη διάρκεια των ερευνών που εξαπλώθηκαν άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε έχοντας μαζί του το όπλο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Αυτή την ώρα ανακρίνεται στην Ασφάλεια και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματικές βλάβες, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και απείθεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης