Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η ηλικιωμένη, περίπου 75 χρονών, έχασε τη ζωή της. Ο ηλικιωμένος - περίπου 80 ετών - σύζυγός της νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο «Η Ελπίς».
Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από τη κουζίνα του σπιτιού. Η ηλικιωμένη είχε τηλεφωνήσει στην οικιακή βοηθό και της είπε να έρθει στο σπίτι τους. Ωστόσο, εκείνη δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως.
Κλείσιμο
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σκιάθου από το ύψος της οδού Νάξου έως την οδό Πίνδου.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα σε περιοχή του δήμου Αθηναίων. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.