Θύμα αιματηρής, ένοπλης επίθεσης καταγγέλλει πως έπεσε ένας 30χρονος χθες το απόγευμα στο Μενίδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, ο 30χρονος, ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, πήγε στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα φέροντας τραύμα στο μηρό και ανέφερε πως νωρίτερα τρία άτομα του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν ενώ βρισκόταν στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή και Πάρνηθος.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.