Η ΕΛΑΣ έπειτα από έρευνες εντόπισε το ταξί του οδηγού που παρέσυρε τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη - οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα - και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό ο οποίος προσήχθη στην Τροχαία, όπου αποδέχτηκε την εμπλοκή του.
Σχηματίστηκε δικηγορία για το άρθρο 47 του νέου ΚΟΚ που αφορά τη συμπεριφορά οδηγών μετά από ατύχημα και για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς