Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε χθες (7/7) τα ξημερώματα έξω από μπαρ στα Μάλια στην Κρήτη, όταν ένας τουρίστας μαχαιρώθηκε από έναν άλλον άντρα.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, η επίθεση σημειώθηκε όταν ο 19χρονος Βρετανός επέστρεφε με τους φίλους του στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.
Όπως κατήγγειλε ο 19χρονος στην αστυνομία, ο δράστης βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο και άρχισε να του κορνάρει. Αμέσως μετά, βγήκε από το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.
Η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής και ταυτοποίησε ως δράστη της επίθεσης έναν 27χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος συνελήφθη.
Ο Βρετανός νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.