To Gala, το διεθνές lifestyle περιοδικό αυτή την Κυριακή δωρεάν το ΘΕΜΑ
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ : Αποκλειστική συνέντευξη 30 χρόνια Dsquared2
«Μέσα από τη μόδα βρήκαμε την αγάπη»
Τα θεατρικά σόου, τα τρελά πάρτυ, οι μεγάλες στιγμές του success story τους: ο Dean και ο Dan Caten εξηγούν πώς άλλαξαν τον κόσμο της μόδας κάνοντας αυτό για το οποίο γεννήθηκαν
Αντζελα Γκερέκου
Γεύσεις & μνήμες από την Κέρκυρα
Η πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός μάς μυεί στην κουζίνα της ιδιαίτερης πατρίδας της και μοιράζεται πολύτιμες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας
Λοίκ Τεμπό
Το φεστιβάλ των Καννών στον φακό του
Συναντήσαμε τον φωτογράφο που σφραγίζει τις στιγμές των σταρ στο κόκκινο χαλί με τη δική του νουβέλ βαγκ αισθητική
Δημήτρης Θεοδοσιάδης
Next big thing
Ο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής μάς υποδέχεται στο στούντιο γράφοντας τα νέα αγαπημένα τραγούδια για το καλοκαίρι
Κρίστι Μπρίνκλεϊ
Το κορίτσι που διψούσε για αγάπη
Η αυτοβιογραφία «Uptown Girl: The Memoir» και οι άγνωστες πτυχές της συναρπαστικής ζωής του διάσημου μοντέλου και πάλαι ποτέ μούσας του Μπίλι Τζόελ
Ακόμα:
Κώστας Βασαρδάνης
Η ωραία περιπέτεια του θεάτρου
Μιχάλης Παπανικολάου
Ο γάμος του Καραγκιόζη με το σήμερα
Μόδα & Ομορφιά
Σύνολα από παραμύθια & μυστικά για ακαταμάχητη λάμψη
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που συνδυάζει τη γαστρονομία με τη φιλοσοφία της mindful cuisine, αξιοποιώντας εποχικά και τοπικά υλικά μέσα από δημιουργικά twists -με σεβασμό στην παράδοση και τη βιωσιμότητα.