Χαλκιδική: 65χρονος που έκανε ψαροντούφεκο τραυματίστηκε από διερχόμενο σκάφος
Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος
Ένας 65χρονος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (18/8) ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή της Συκιάς Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 65χρονος τραυματίστηκε από διερχόμενο σκάφος με ελληνική σημαία, το οποίο χειριζόταν 60χρονος. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά και στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα του Λιμενικού.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Συκιάς και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.