Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό Θεσσαλονίκης καθώς το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες έχει πλέον αποκατασταθεί.
Ομαλή πλέον η κυκλοφορία στο Μετρό Θεσσαλονίκης, από τις 15:30 μετά το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι χθες σημειώθηκε δυσλειτουργία στην κυκλοφορία του Μετρό καθώς από τον σταθμό της 25ης Μαρτίου έως εκείνον στη Νέα Ελβετία, ήταν σε λειτουργία μόνον η τροχιά 2, από όπου και διεξαγόταν η κυκλοφορία.
Τα δρομολόγια μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Σταθμού 25ης Μαρτίου διεξάγονταν κανονικά και από τις δυο τροχιές. Οι επιβάτες για να συνεχίσουν την διαδρομή τους έως τον τερματικό έπρεπε να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό της 25ης Μαρτίου, από την τροχιά 1 στην τροχιά 2 και αντιστρόφως.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.