«Είμαστε συντετριμμένοι», είπε στο protothema.gr ο θείος του 18χρονου Σταύρου, καταρρακωμένος από τον τραγικό θάνατο του ανιψιού του αλλά και του 16χρονου φίλου του.
«Οι οικογένειές μας, δυο χωριά έχασαν τα παιδιά τους και τραγική φιγούρα ο αδελφός μου που είναι οδηγός στο ΕΚΑΒ και κλήθηκε χθες το βράδυ να πάει στο θανατηφόρο τροχαίο χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για το παιδί του. Όταν έφτασε στο σημείο, αναγνώρισε το αμάξι του παιδιού του, ο οποίος ήταν και ο οδηγός και κατέρρευσε ο άνθρωπος. Κι ο Σταύρος μας κι ο Κωνσταντίνος ήταν από μικρά παιδιά φίλοι. Μακάρι να τα καταφέρει ο τρίτος φίλος της παρέας. Δεν έχω λόγια, είμαστε σε άσχημη κατάσταση».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής