Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας, στη διασταύρωση με το Αμόνι που ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνού.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο (Erickson), τραυματίστηκε ο πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Δείτε φωτογραφίες:
Αναφορικά με την εξέλιξη των πυρκαγιών:
-στο Σοφικό Κορινθίας, η κατάσταση είναι βελτιωμένη με 80 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 25 οχήματα, υδροφόρες και μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων να επιχειρούν.
-στα Εξαμίλια, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο.
-στην Ιεράπετρα, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο.
Κλείσιμο
-στη Φωκίδα, η εικόνα είναι βελτιωμένη με 50 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα να επιχειρούν.
-στην Καβάλα, η κατάσβεση συνεχίζεται με 38πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα να επιχειρούν.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.