Δράμα: Αλλοδαπή παρέλαβε μεγάλο ποσό από θύμα απάτης και διέφυγε με ταξί

Δράμα: Αλλοδαπή παρέλαβε μεγάλο ποσό από θύμα απάτης και διέφυγε με ταξί

Όταν την εντόπισαν οι αστυνομικοί, πάνω της βρέθηκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο

xeiropedes_gynaika_maketa
Με ταξί προσπαθούσε να διαφύγει η αλλοδαπή "εισπράκτορας" μιας ακόμη σπείρας απατεώνων, με τα χρήματα που είχε παραλάβει από μια ηλικιωμένη στη Δράμα την οποία είχε πείσει ένας συνεργός της που παρίστανε τον γιατρό ότι ο γιος της έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όμως, αφού παρέδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην δράστιδα, η ηλικιωμένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με το παιδί της και αποκαλύφθηκε η απάτη. Έτσι, υπέβαλε καταγγελία δίνοντας την περιγραφή της αλλοδαπής και αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας. Το ταξί στο οποίο επέβαινε η δράστιδα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Δράμας- Αμφίπολης, ακινητοποιήθηκε και πάνω στην αλλοδαπή βρέθηκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες απάτες.




Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με τον θάνατο μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη - Τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Βίντεο: Γαλλίδα έκανε ρεκόρ αναρρίχησης με σκοινί στον Πύργο του Άιφελ - Ανέβηκε 110 μέτρα σε 18 λεπτά

Ο Τσακαλωτος απαντά στα όσα έγραψε γι' αυτόν ο Σόιμπλε και «καρφώνει» τον Βαρουφάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης