Μεγάλο χρηματικό ποσό στα σπίτια διακινητών ηρωίνης στο Ρέθυμνο

Μεγάλο χρηματικό ποσό στα σπίτια διακινητών ηρωίνης στο Ρέθυμνο

Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 41χρονου που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι»

troxaio_mixani_astynomia
«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τα σπίτια και τους χώρους που χρησιμοποιεί ένας 44χρονος Έλληνας στο Ρέθυμνο, αλλά δεν βρήκαν την ηρωίνη που περίμεναν και συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς το μεγάλο χρηματικό ποσό που κατέσχεσαν αποδεικνύει ότι είχε πουλήσει σημαντικές ποσότητες.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός 41χρονου που χρησιμοποιούσε ως "βαποράκι", μετά από στοχευμένο έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου. Στο όχημα κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης που είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον διακινητή, που συνελήφθη αμέσως μετά και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου δεν βρέθηκαν άλλα ναρκωτικά, αλλά κατασχέθηκαν 12.060 ευρώ που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Τα οχήματα των δυο ανδρών κατασχέθηκαν μαζί με τέσσερα κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Είχε ναρκωτικά για κάθε απαίτηση

Σε "σούπερ μάρκετ" ναρκωτικών είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Αγρίνιο ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και έκαναν έρευνα, κατά την οποία κατέσχεσαν 20 γραμμάρια κοκαΐνης, 265,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 150,8 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας" και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος του ενοίκου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, του ασκήθηκε η σχετική δίωξη και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Κλείσιμο
Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 66χρονου Έλληνα στην Καλαμάτα, το μεσημέρι της Τετάρτης, και του πέρασαν χειροπέδες καθώς βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 209,3 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράμμος οφείλει να ενημερώσει τον Ανδρουλάκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, αποφάσισε το ΣτΕ

Ανταλλαγή ναρκωτικών στην Αθήνα εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Καταδίωξε τη γυναίκα του από την Αττική ως την Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης