Χτύπησε την 48χρονη σύζυγό του και την κλείδωσε στο σπίτι τους στη Μαγούλα Αττικής, αλλά εκείνη το έσκασε και πήγε με τραίνο στην Πάτρα όπου ζουν οι γονείς της. Όμως, ο "νταής" έφτασε πριν από αυτήν με το αυτοκίνητό του και απείλησε την ηλικιωμένη μητέρα της ότι θα της κάνει κακό!
Η πεθερά του ενημέρωσε την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν γρήγορα παρέλαβαν τη 48χρονη μητέρα δυο παιδιών από τον σταθμό του ΟΣΕ και τη μετέφεραν για λόγους ασφάλειας με περιπολικό στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., όπου έδωσαν κατάθεση τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της.
Ωστόσο, ο δράστης που σύμφωνα με την κόρη του είχε πάρει και ένα μαχαίρι πριν φύγει από το σπίτι τους, δεν έχει εντοπιστεί και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και απειλή ζωής.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.