Στην Κάρυστο βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.
Ο κ. Τζόνσον ταξίδεψε με το απογευματινό δρομολόγιο από Ραφήνα. Μαζί του είναι η σύζυγός του και τα παιδιά τους, ενώ, εκτός από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, τη συνοδεία του αποτελούσαν αλλά τρία αυτοκίνητα με άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο Μπορις Τζόνσον, ο οποίος ήταν πολύ φιλικός απέναντι σε όλους, δήλωσε φίλος της Ελλάδας ενώ ενδιαφέρθηκε και για τις φωτιές των προηγούμενων ημερών στην περιοχή της Καρύστου. Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει προγραμματίσει να μείνει περίπου 10 ημέρες στην Κάρυστο σε φίλη του η οποία τον είχε φιλοξενήσει και το καλοκαίρι του 2022, στην περιοχή Μεκουνίδα.
Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι για τις επόμενες ημέρες ο Μπόρις Τζόνσον έχει επιλέξει να απολαύσει το μπάνιο του σε παραλίες της περιοχής που «βλέπουν» προς το Κάβο Ντόρο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.