Συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/2) ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και συνθέτης, Γιάννης Πάριος.
Η συναυλία, είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για απόψε το βράδυ.
Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο τραγουδιστής αφιέρωσε το τραγούδι του «δώσε μου λιγάκι ουρανό» στους δύο πιλότους του μοιραίου Phantom που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας, κατά τη διάρκεια άσκησης.
Δείτε το βίντεο
«Βοήθησαν να βλέπουμε πιο γαλανό τον ουρανό μας» τόνισε ο Γιάννης Πάριος.
Με τις καινοτόμες και ευέλικτες υπηρεσίες του Κωτσόβολου, κάθε αγορά είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία – Πώς να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για τον χώρο μας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων designers.
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.
Με ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά και περισσότερους από 600.000 πελάτες, η Protergia αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.