Εισβολή στην Ουκρανία - Ρωσική πρεσβεία κατά Μενδώνη: Άλλη μια κίνηση αντιρωσικής πολιτικής
Οι Ρώσοι δεν άφησαν ασχολίαστη την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού να ακυρωθούν συνεργασίες των ελληνικών πολιτιστικών οργανισμών με φορείς της Ρωσίας, ως αντίδραση στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία
Με ανάρτησή της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία κάνει λόγο για «μια άλλη κίνηση, ακριβώς στο βηματισμό της αντιρωσικής πολιτικής της Δύσης». Από κάτω, δε, παραθέτει την χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.
Υπενθυμίζεται ότι ακυρώνονται συνεργασίες των ελληνικών πολιτιστικών οργανισμών με φορείς από τη Ρωσία με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Ματαιώνονται, έτσι, η αναμετάδοση της «Λίμνης των Κύκνων» του Μπαλέτου Μπολσόι από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η συναυλία «The Moscow Soloists» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Για τον σκοπό αυτό, οι υπηρεσίες του υπουργείου ενημέρωσαν χθες τους εποπτευόμενους φορείς να ανασταλεί «οποιαδήποτε υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμός ή συζήτηση συνεργασίας» με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.
Δείτε βίντεο: Ρωσική πρεσβεία κατά Μενδώνη – Oι αναρτήσεις στα social media
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.