Μιλώντας στο Mega ο κ. Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων της τυφλής οπαδικής επίθεσης υπογράμμισε ότι οι πελάτες του δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους επαγγελματίες που τους επιτέθηκαν.
«Τα αδικήματα είναι μια ανθρωποκτονία, τετελεσμένη και δύο απόπειρες», ανέφερε και σημείωσε πως δεν είναι ένας ο δράστης. «Έχει επικεντρωθεί όλο το ενδιαφέρον στο χτύπημα στο μηρό με το χατζάρι, αλλά θανατηφόρα ήταν και τα άλλα χτυπήματα στο κεφάλι» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.
«Φονιάδες δεν είναι μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν το μέσο που γίνεται ο φόνος, αλλά και εκείνος που προμηθεύει το μέσο, αυτός που βοηθάει να γίνει ο φόνος» υπογράμμισε ο ποινικολόγος. «Θεωρείται συνεργός και αυτός που ακινητοποιεί το θύμα και κάποιος άλλος το μαχαιρώνει» συμπλήρωσε και σημείωσε πως για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δεν θα είναι μόνο ένας ο κατηγορούμενος.
Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο φάκελος της δικογραφίας δεν έχει φτάσει ακόμα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, η οποία θα ασκήσει και την ποινική δίωξη. «Προσπαθούν οι αστυνομικοί συλλάβουν και τους υπόλοιπους δράστες, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη δικογραφία» τόνισε ο κ. Κούγιας
«Όταν συλληφθούν και οι άλλοι συμμέτοχοι της πράξης, τότε θα ανοίξουν τα στόματα και θα αποκαλύπτει ο ένας τη δράση του άλλου» κατέληξε.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;