Δολοφονία 19χρονου: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση στον Άλκη

Δολοφονία 19χρονου: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση στον Άλκη

Ομάδα νεαρών εμφανίζονται να φεύγουν τρέχοντας από το στενό, στο οποίο έγινε η φονική επίθεση, και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα - Ένας εξ αυτών εικονίζεται να καταφέρνει, προηγουμένως, ένα ακόμη χτύπημα στον άτυχο 19χρονο

alkis-video-mak_2
Ένα βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα, αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης και στιγμιότυπο από την επίθεση στην ομάδα νεαρών στην οποία συμμετείχε ο άτυχος Άλκης, η οποία έκανε βόλτα.

Στην αρχή του βίντεο, διακρίνεται ένας άντρας στα σκαλιά της πολυκατοικίας, που μοιάζει να σκυβει και να δίνει άλλο ένα χτύπημα -ίσως το τελειωτικό- στον πεσμένο στο έδαφος 19χρονο.

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο από την φονική επίθεση στον Άλκη


Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου 

Εν τω μεταξύ, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου στη Βέροια ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, ο οποίος άφησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στην οδό Γαζή στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός για τη δολοφονία

Υπενθυμίζεται δε πως συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο Αλβανός που σκότωσε τον 19χρονο στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών ομάδος, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό.

Κλείσιμο
alvanos3
Οι φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού προέρχονται από προηγούμενη υπόθεση κατά την οποία είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ και σε πόσες δόσεις - Αναλυτικά οι αλλαγές

Τα κινητά τηλέφωνα και το DNA θα «μιλήσουν» τώρα μετά τις αρνητικές τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα

Τζουμέρκα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που σκοτώθηκε - Ξεψύχησε στα χέρια μου, δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης