Θεσσαλονίκη: Τεράστια ουρά για rapid test (βίντεο και φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Τεράστια ουρά για rapid test (βίντεο και φωτογραφίες)

Δεκάδες άνθρωποι περιμένουν για να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο από το πρωί - Οι περισσότεροι είτε έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα είτε έχουν εμφανίσει συμπτώματα

ραπιντ67
Τεράστια ουρά έχει δημιουργηθεί για άλλη μια ημέρα από ανθρώπους που περιμένουν να κάνουν δωρεάν rapid test στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρίσκονται εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δεκάδες άνθρωποι σχηματίζουν ουρά, η οποία επεκτείνεται από το Ιατρείο του ΕΟΔΥ στη ΔΕΘ έως και σχεδόν την είσοδο, που είναι στην Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία.

Θυμίζουμε ότι, αντίστοιχες εικόνες καταγράφηκαν και χθες Κυριακή, τόσο στη ΔΕΘ όσο και στα φαρμακεία της πόλης, καθώς η ανησυχία των πολιτών είναι μεγάλη λόγω της γρήγορης εξάπλωσης της παραλλαγής «Όμικρον» στην Ελλάδα και των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων που εντοπίζονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Πολλοί από τους ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά για rapid test, είτε έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και θέλουν να ελέγξουν αν έχουν νοσήσει ή έχουν εκδηλώσει συμπτώματα που τους ανησυχούν. Η αναμονή είναι περίπου μισή ώρα.

Σημειώνεται ότι στο ιατρείο του ΕΟΔΥ εντός της ΔΕΘ θα διενεργούνται rapid test έως και τις 15.30 ενώ από τις 12.00 έως και τις 19.00 θα γίνονται τεστ και στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, (είσοδος από Λεωφ. Στρατού με Αγγελάκη).

Κλείσιμο
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν ξεκινήσει η διενέργεια rapid test στη νότια πύλη, δεκάδες πολίτες είχαν στηθεί στην ουρά, αναμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να προλάβουν τη σειρά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ουρές για rapid test στη ΔΕΘ - GRTimes.gr

Ουρές ΔΕΘ - GRTimes.gr

ραπιντ-τεστ-δεθ-ουρες
ραπιντ-τεστ-δεθ-ουρες-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης