Ένα βίντεο με γλέντι αντιεμβολιαστών στην Λαμίακάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, περίπου 20-30 άτομα -αντιεμβολιαστές- αποφάσισαν να στείλουν, μήνυμα στην κυβέρνηση με ένα γλέντι με κλαρίνα που στήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.
Μεράκλωσαν, τραγούδησαν, χόρεψαν ενώ όπως τόνισαν… αυτό που θέλουν είναι ελευθερία βούλησης.
«Είμαστε εδώ γιατί είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και θέλουμε να έχουμε ελευθερία βούλησης και όχι γιατί είμαστε αντιεμβολιαστέςή αρνητές», ανέφεραν μεταξύ άλλων.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.