Τούρκοι ζητούν άσυλο στην Ελλάδα - Έφτασαν στην Κρήτη με ιστιοφόρο
Οι Τούρκοι παραμένουν στο σκάφος που βρίσκεται «δεμένο» στον Τσούτσουρα και στο σημείο βρίσκονται λιμενικές καθώς και αστυνομικές αρχές - Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για την παράνομη είσοδό τους στη χώρα
Οκτώ τελικά ήταν οι επιβάτες του ιστιοφόρου που σήμερα το πρωί εξέπεμψε σήμα κινδύνου την ώρα που έπλεε ανοιχτά της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για οκτώ Τούρκους οι οποίοι ζήτησαν από τις ελληνικές αρχές πολιτικό άσυλο.
Οι Τούρκοι παραμένουν μέσα στο σκάφος που βρίσκεται «δεμένο» στον Τσούτσουρα και στο σημείο βρίσκονται λιμενικές καθώς και αστυνομικές αρχές.
Ωστόσο, σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για την παράνομη είσοδό τους στην χώρα ενώ παράλληλα οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να εξετάσουν το αίτημα για πολιτικό άσυλο.
Το σκηνικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν οκτώ άτομα παρουσίασε πρόβλημα την ώρα που έπλεε στη θάλασσα του Τσούτσουρα.
Οι δυνατοί άνεμοι φαίνεται πως έσπασαν το κατάρτι με τους επιβάτες να ειδοποιούν το λιμενικό σώμα.
Κλείσιμο
Άμεσα σκάφος του λιμενικού έσπευσε στο σημείο και με τη συνδρομή ιδιωτών ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια το ιστιοφόρο.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.