Μπαράζ σεισμικών δονήσεων, με μεγαλύτερου μεγέθους 3,3 βαθμούς (15:54) της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησαν τις τελευταίες ώρες την περιοχή της Θήβας. Το επίκεντρο του νέου σεισμού εντοπίστηκε στα 2 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης και το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 5 χιλιόμετρα.
Νωρίτερα, στις 15:06, σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ περίπου στο ίδιο επίκεντρο, στην περιοχή της Θήβας, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της πόλης.
Το επίκεντρο του σεισμού ενοπίστηκε μόλις πέντε χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θήβας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7,8 χιλιόμετρα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, προηγήθηκαν δύο σεισμικές δονήσειςμικρότερης έντασης -2,9 και 2,7 βαθμών Ρίχτερ- ενώ στις 15:36 ακολούθησε μετασεισμός 2,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε περιοχές της Αττικής.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.