Αιφνίδιος θάνατος για 42χρονο αγιογράφο στον Βόλο - «Σταματήστε τα fake news, δεν πέθανε από το εμβόλιο» λέει η σύζυγός του

Αιφνίδιος θάνατος για 42χρονο αγιογράφο στον Βόλο - «Σταματήστε τα fake news, δεν πέθανε από το εμβόλιο» λέει η σύζυγός του

H σύζυγος του 42χρονου μιλάει στο protothema.gr

αγιοαρθρου
«Να σταματήσουν να διαδίδουν ότι ο σύζυγός μου πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό» λέει στο protothema.gr η συζυγος του 42χρονου αγιογράφου από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα από καρδιακό πρόβλημα.

Η σύζυγός του αναφέρει ότι ο άτυχος Νεκτάριος Κουρκουβάτης, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του και, όπως ξεκαθαρίζει, ο θάνατός του δεν οφείλεται σε κάποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού -όπως διαδίδουν κάποιοι στο διαδίκτυο-, γιατί πολύ απλά δεν είχε κάνει κάποιο.






agiografos4
agiografos3
agiografos2


Η σύζυγός του, Αναστασία, ζητάει από όλους να σεβαστούν το πένθος της και να μην διαδίδουν ψέματα σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου της ανθρώπου.

«Όχι, ο συζυγός μου δεν είχε κάνει κανένα εμβόλιο, έφυγε αιφνίδια στον ύπνο από την καρδιά του. Ό,τι αναπαράγεται στα social media δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στον άνθρωπο μου και να το βλέπουμε συνέχεια, καλό να σταματήσει με κάποιον τρόπο. Είχε ένα πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο και τον πρόδωσε, το μάθαμε μετά από την νεκροψία, δεν το γνωρίζαμε από πριν» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Die Welt: Γερμανικά χρήματα για τη «μίνι Τουρκία» του Ερντογάν στη Συρία

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση για 160.000 εκπαιδευτικούς

Ο Πολάκης αποκάλυψε πότε... θα αποφασίσει εάν θα κάνει το εμβόλιο - Γεωργιάδης: Είναι ο εκπρόσωπος κατά του εμβολιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης