Ένας 70χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο στηνΕύβοια καθώς καταπλακώθηκε από δέντρο. Σύμφωνα με το egnomi.gr πρόκειται για τον πρώην κοινοτάρχη των Κεχριών Γιώργο Μαλλιαρη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του, τις 9 το πρωί, λέγοντας στην γυναίκα του ότι θα πάει σε δασική περιοχή για να κόψει ένα πεύκο, που είχε σπάσει από το χιόνικαι είχε κλείσει αγροτικό δρόμο.
Ωστόσο η ώρα πέρασε και ο άνδρας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του με αποτέλεσμα η γυναίκα του να ειδοποιήσει τις αρχές. Ακολούθησε αναζήτηση και τελικά το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός.
Στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του 70χρονου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα με ποιο τρόπο έχασε την ζωή του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV