Ένας άνθρωπος έχασε χθες τη ζωή του στη Βόρεια Εύβοια από την κακοκαιρία που πλήττει από χθες όλη την χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 80χρονος άντρας κατέληξε εγκλωβισμένος στο σπίτι του στο χωριό Τρούπι, της Βόρειας Εύβοιας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν πήγε στο σημείο η πυροσβεστική εκεί ήδη βρισκόταν το γραφείο κηδείων. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, για το αν δηλαδή κατέληξε εξαιτία τους ψύχους ή αν πρόκειται για παθολογικά αίτια, αναμένεται να δοθούν τις επόμενες ώρες.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV