Ο κ. Χουλιάρας είπε στον κ. Χαρδαλιά ότι παρακολουθείται η εξέλιξη του φαινομένου ενώ τον ενημέρωσε και για το φορητό σεισμολογικό δίκτυο το οποίο ο κ. Χουλιάρας και η ομάδα του έχουν εγκαταστήσει στην πόλη της Θήβας.
«Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου το οποίο είχε μέγεθος 4,4 Ρίχτερ και επίκεντρο 11 χιλιόμετρα ανατολικά της Θήβα. Η περιοχή δίνει τέτοιου είδους μικροσεισμικές δονήσεις. Εμείς το παρακολουθούμε ενόργανα με το φορητό σεισμολογικό δίκτυο που έχει εγκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό στην ευρύτερη περιοχή» είπε στο protothema.gr ο κ. Χουλιάρας.
Στις 25 Νοεμβρίου είχε καταγραφεί ασθενής σεισμική δόνηση 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ δεν έχει καμία σχέση με το ρήγμα της Αταλάντης.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.