Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρραβωνιασμένος (;) στο Πορτοφίνο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρραβωνιασμένος (;) στο Πορτοφίνο

Πολύτεκνος, πολυεκατομμυριούχος και πιθανώς αρραβωνιασμένος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχόλησε πολλαπλώς την εβδομάδα που μας πέρασε όχι μόνο για την επίδοσή του στον αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα, ούτε για το εντυπωσιακό του μαύρισμα και το «χτισμένο» του σώμα που επέδειξε πάνω σε γιοτ στο Πορτοφίνο, αλλά επειδή η 26χρονη σύντροφός του εμφανίστηκε πρόσφατα με εντυπωσιακό μονόπετρο στο αριστερό της χέρι!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
cristiano-ronaldo
Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους για μία ακόμη χρονιά επέλεξε να νοικιάσει αντί 200.000 ευρώ την εβδομάδα ένα σκάφος προκειμένου να περάσει χαλαρές στιγμές στην Ιταλική Ριβιέρα μαζί με τους κολλητούς του και τη σέξι σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, μητέρα του τέταρτου παιδιού του, της μικρής Αλάνα Μαρτίνα.

@richkidslondon

When lockdown is over... ##fyp ##fy ##for ##foryou ##foru ##foryourpage ##uk ##foryoupage ##london ##foruyou ##luxurycars ##supercars ##luxurylife ##luxury ##lol

♬ original sound - richkidslondon


Κι ενώ οι παπαράτσι εξασφάλισαν εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές της παρέας και σούπερ σέξι πόζες της Τζορτζίνα, το μονόπετρο που έβγαζε μάτι στο χέρι της και με το οποίο πόζαρε σε πολλές selfies που πόσταρε στο Instagram οδήγησε σε τσουνάμι φημών που θέλει το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί, ενώ πριν από λίγο καιρό αντίστοιχες φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στο Μαρόκο.
cristiano-ronaldo__1_

Κλείσιμο
Με βέρα στο δεξί ή όχι πάντως, η Τζορτζίνα κάθε φορά που αναφέρεται στον Ρονάλντο τον αποκαλεί «ο άντρας μου». Μάλιστα όταν γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της είχε γράψει στη σχετική φωτογραφία στο Instagram, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον άντρα μου γιατί έχει καταφέρει να χαρίσει σ’ εμένα και στα παιδιά μας την καλύτερη ζωή που θα μπορούσαμε να έχουμε».
cristiano-ronaldo__3_
cristiano-ronaldo__2__2

Το σίγουρο είναι πως όταν ο Ρονάλντο ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα παντρευτούν, είχε απαντήσει στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν: «Φυσικά, γιατί όχι, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Εξάλλου είναι το όνειρο της μαμάς μου». Προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον Κριστιάνο Τζούνιορ 10 ετών, τα δίδυμα Εύα και Ματέο, τριών ετών, που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απέκτησε με παρένθετη μητέρα, και την Αλάνα Μαρτίνα, 2,5 ετών, την κόρη που απέκτησε με την Τζορτζίνα, με την οποία είναι μαζί από το 2016.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  BACKGRID / VISUALHELLAS.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ