Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Θάσου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Θάσου

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Λιμένα της Θάσου. Τα παιδιά της Πέμπτης και της Έκτης του 1ου Δημοτικού, που αποτελούν την χορωδία του σχολείου, είχαν προετοιμάσει δέκα αγαπημένα τραγούδια του και τον περίμεναν να του δείξουν την αγάπη τους.

chorodia
Στην αρχή της εκδήλωσης, την οποία διοργάνωνε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Παπαλαζάρου παρουσίασε αναλυτικά τη ζωή και το έργο του Μιχάλη, με τη συνοδεία σπάνιων βίντεο από το ΡΙΚ, που τον συγκίνησαν, θυμίζοντάς του στιγμές της εφηβικής του ζωής και τα πρώτα βήματά του στη μουσική.
Στη συνέχεια, επί σκηνής, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης, συνομίλησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ χάρισε στον τραγουδιστή έναν συλλεκτικό τόμο με την ιστορία του νησιού.

minas

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επί σκηνής με τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Μηνά Βιντιάδη


Η εκδήλωση που έγινε στο ασφυκτικά γεμάτο Καλογερικό, είχε την επιμέλεια και τη διεύθυνση της Αργυρώς Παπαλάσκαρη και με τη συνοδεία στο πιάνο της Πελαγίας Αναγνωστάκη, ενώ τραγούδησε και ο μαθητής Δημήτρης Κουτράκης.
Στο τέλος της βραδιάς, ο συγκινημένος Χατζηγιάννης, πήρε την κιθάρα, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να τραγουδάει τις μεγάλες του επιτυχίες, και έγινε ένα μεγάλο πάρτι, με τα παιδιά και τους μεγάλους
Κλείσιμο
να χορεύουν μέσα κι έξω από την αίθουσα!


XATZHGIANNHS_PAPALAZAROU

Η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Παπαλαζάρου παρουσίασε αναλυτικά τη ζωή και το έργο του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης