Διαγωνισμός υποτροφιών στην κλασική κιθάρα και την τρομπέτα

trumpet-3303724_1920

Από τον σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής» για σπουδές master σε μουσική σχολή του εξωτερικού

Νέο διαγωνισμό για την απονομή δύο υποτροφιών «Αλεξάνδρα Τριάντη στην Κλασική Κιθάρα και την Τρομπέτα» προκήρυξε το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», με σκοπό την τελειοποίηση σπουδών επιπέδου Master σε αναγνωρισμένη Μουσική Σχολή του εξωτερικού κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Οι υποψήφιοι, Ελληνίδες και Έλληνες σολίστ ηλικίας μέχρι 30 ετών, με βεβαίωση αποδοχής τους από την αντίστοιχη Σχολή, μπορούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι τις 15 Ιουνίου 2018. Οι ακροάσεις θα γίνουν στις αρχές Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες για τους όρους και το ρεπερτόριο του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» www.sfm.gr
.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Alkistis_Protopsalti

Η «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευαισθησίας, δύναμης και αισιοδοξίας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

leonard-cohen

Στις 21 Σεπτεμβρίου η εύθραυστη αθωότητα της Nalyssa Green, το βαθύ εκφραστικό ηχόχρωμα της Sugahspank! και η καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή της Lou δημιουργούν μια μοναδική ζωντανή σύμπραξη προς τιμήν του Leonard Cohen