Δεσμεύτηκαν θυρίδες και ακίνητα των εμπλεκομένων στο κύκλωμα των πολεοδόμων
Μετά από εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος - Έλεγχος για να διαπιστωθεί η επισκεψιμότητα στις τραπεζικές θυρίδες και οι ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεων
Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, μετά από εντολή του επικεφαλής της, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, εντόπισε στην κατοχή των βασικών υπόπτων του κυκλώματος της πολεοδομίας της Σιθωνίας στη Χαλκιδική, έξι τραπεζικές θυρίδες και ακίνητα τα οποία ήδη δεσμεύτηκαν.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έλεγχος για να διαπιστωθεί η επισκεψιμότητα που υπήρχε στις τραπεζικές θυρίδες και οι ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεων, αλλά και τα πρόσωπα που υπέγραφαν τα αναγκαία έντυπα της τράπεζας προκειμένου να μπορούν οι δικαιούχοι να ανοίξουν-επισκεφθούν τις θυρίδες.
Ακόμα, από την Αρχή ερευνάται εάν στις επίμαχες τραπεζικές θυρίδες είχαν δηλωθεί και άλλα πρόσωπα (συγγενείς, τρίτα πρόσωπα, κ.λπ.) ως συνδικαιούχοι.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.