Βίντεο: Βγήκε το τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Casa de Papel - Πρεμιέρα τον Ιούλιο!

Βίντεο: Βγήκε το τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Casa de Papel - Πρεμιέρα τον Ιούλιο!

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Ιουλίου

casa
Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι στην τρίτη σεζόν του La Casa De Papel, το Netflix έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση και το πρώτο τρέιλερ.

Η αγαπημένη συμμορία του El Profesor επιστρέφει το καλοκαίρι με τους Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm να... χάνουν τις διακοπές τους 

Αν και στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Berlin φαίνεται να πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, εικόνες απο τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου τον δείχνουν να συναντάται με τον Professor.

Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι άκρως εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από… εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της Τέλειας Ληστείας… ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο -στις προηγούμενες δύο σεζόν της σειράς.

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μας περιμένουν νέες εκπλήξεις και… νέες στολές.

Το La Casa De Papel 3 μας ετοιμάζει για ένα καλοκαίρι με πολλές συγκινήσεις, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix.

Κλείσιμο
La Casa De Papel Season 3 Teaser Trailer | Release Date
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης