Οι ταινίες της εβδομάδας: Ξεχωρίζει ο Bumblebee

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ξεχωρίζει ο Bumblebee

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει μεν, για λίγο δε.

bumblebee_arthro
Αξίζει 3/5 Bumblebee
Του Τράβις Νάιτ. Περιπέτεια, 2018, ΗΠΑ, 113’. Με τους: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Πάμελα Άντλον

Bumblebee (2018) - Official Teaser Trailer - Paramount Pictures

Οι Transformers συναντούν το Κατσαριδάκι στην καλύτερη ως τώρα ταινία του franchise της Hasbro (όχι και κανένας πολύ ψηλός πήχης). Απλά μειώνοντας κάπως τον θόρυβο, και εστιάζοντας σε μια πιο feelgood, οικογενειακή αίσθηση, τα ρομπότ αποκτούν επιτέλους μια πιο ζεστή ιστορία. Εδώ, μια 18χρονη επαναστάτρια/εκκολαπτόμενη μηχανικός αυτοκινήτων ανακαλύπτει έναν κίτρινο Σκαραβαίο, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για ένα πληγωμένο Ότομποτ που έχει έρθει στη Γη για να σώσει τον πλανήτη του. Οι Ντισέπτικονς βρίσκονται στο κατόπι τους και το δίδυμο θα πρέπει να βρει τρόπο να συνεννοηθεί (ο Μπάμπλμπι έχει χάσει τη φωνή του) για να τους αντιμετωπίσει. Είναι ακριβώς αυτό που περιμένετε: φουλ αμερικανο-mainstream, αποτελεσματικότατο στη συνθήκη του, με την απαραίτητη 80s νοσταλγία, αναφορές δηλαδή στους Smiths, το Breakfast Club και μπλουζάκια Motorhead, καταλάβατε.
Κλείσιμο
bumblebee_mesa

Παίζεται
Αθήνα
Odeon Όπερα, Γαλαξίας 3D Digital, Βάρκιζα, Village Cinemas Athens Metro Mall Άγιος Δημήτριος, Νανά Cinemax, Novacinema Γλυφάδα Odeon, Odeon Escape, Odeon Starcity, Novacinema Odeon Μαρούσι, Τρία Αστέρια 3D Digital, Village 9 Cinemas @ Faliro, Village 5 Cinemas Παγκράτι, Αελλώ Cinemax 5+1, West City, Village Shopping and More
Θεσσαλονίκη
Village 11 Cinemas Mediterranean Cosmos, Cineplexx One Salonica, Odeon Πλατεία, Odeon Μακεδονία


Αξίζει 2/5 Η Άννα και η αποκάλυψη (Anna and the Apocalypse)
Του Τζον ΜακΦέιλ. Κωμωδία, 2017, ΗΒ, 93’. Με τους: Έλα Χαντ, Μάλκομ Κάμινγκ

ANNA AND THE APOCALYPSE Official Trailer (2018)

Εμπνευσμένη από τη μικρού μήκους «Zombie Musical», η «Άννα και η αποκάλυψη» συνδυάζει, ως αναμενόμενο, την ταινία ζόμπι με το μιούζικαλ: μια μαθήτρια σχολείου ξυπνά τη μέρα των Χριστουγέννων για να ανακαλύψει πως η πόλη έχει μολυνθεί από ιό που μετατρέπει τους πάντες σε νεκροζώντανους. Μεταξύ τραγουδιού, χορού και αποκεφαλισμών, η Άννα θα προσπαθήσει να επιβιώσει μαζί με τους φίλους της. Οκ, στην αρχή έχει πλάκα, και μια γοητεία στην DIY αισθητική σχολικής παραγωγής που έχει, αλλά δυστυχώς δεν κρατά για πολύ. Έπρεπε να είχε παραμείνει μικρού μήκους.
anna_apocalypse_mesa

Παίζεται
Αθήνα
Odeon Όπερα, Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου, Νανά Cinemax, Novacinema Γλυφάδα Odeon, Odeon Escape, Odeon Starcity, Αελλώ Cinemax 5+1, Village Shopping and More
Θεσσαλονίκη
Odeon Πλατεία, Odeon Μακεδονία

Αξίζει 2/5 Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει (Mary Poppins Returns)
Του Ρομπ Μάρσαλ. Μιούζικαλ, 2018, ΗΠΑ, 130’. Με τους: Έμιλι Μπλαντ, Λιν-Μανουέλ Μιράντα, Έμιλι Μόρτιμερ, Μπεν Γουίσο

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (Νέο υποτιτλισμένο trailer)

Αχ. Αχ. Η πρώτη μισή ώρα της νέας «Μαίρης Πόπινς» πατάει ακριβώς πάνω στα απαραίτητα συναισθηματικο-νοσταλγικά κουμπιά: γνώριμες μελωδίες, φάτσες, αισθήσεις, αποχρώσεις, καθώς η αγαπημένη νταντά/μάγισσα επιστρέφει στο γνωστό σπίτι στο Λονδίνο για να σώσει την κατάσταση, όταν η τράπεζα απειλεί με έξωση την οικογένεια Μπανκς (ο Μάικλ κι η Τζέιν ενήλικοι πια, ο πρώτος χήρος με τρία παιδιά). “Έχουμε μεγαλώσει πολύ τον τελευταίο χρόνο”, λένε τα μικρά στη Μαίρη Πόπινς κι εκείνη απαντά “Ε, θα δούμε πως μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό”. Σωστή νότα, έτσι; Αφού όμως σε τακτοποιήσουν στην οικεία αυτή αγκαλιά, και παρά κάποιες ευχάριστες τρελο-προσθήκες όπως εκείνης της Μέριλ Στριπ, συμβαίνει το εξής κακό: ήτοι, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα. Ο σούπερ-σταρ του Μπρόντγουεϊ (πολυβραβευμένος για το «Hamilton» και το «In the Heights») εμφανίζεται στο ρόλο του φανοκόρου και είναι ταγμένος να κλέψει τη δόξα της Έμιλι Μπλαντ, που τι να κάνει η καημένη, του την παραχωρεί. Το αποτέλεσμα είναι πως η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει μεν, για πολύ λίγο δε. Μετά παραγκωνίζεται και κυριολεκτικά εκτοπίζεται από το εγώ του Μιράντα. Αντίο, αγαπημένο σουπερκαλιφρατζιλίστικ.
mary_poppins_mesa

Παίζεται
Αθήνα
Έμπασσυ Nova Odeon, Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου, Αθήναιον, Βάρκιζα, Village Cinemas Athens Metro Mall Άγιος Δημήτριος, Νανά Cinemax, Novacinema Γλυφάδα Odeon, Town Cinemas, Μάγια, Μαρία Έλενα-Όναρ Δημ/κός Κιν/φος, Odeon Escape, Σινέ Παράδεισος, Odeon Starcity, Village 15 Cinemas @ The Mall, Κηφισιά Cinemax, Κηφισιά Cinemax Class, Novacinema Odeon Μαρούσι, Τρία Αστέρια 3D Digital, Cinerama Digital Cinema, Village 9 Cinemas @ Faliro, Σπόρτιγκ Δημ/κός Κιν/φος, Village 5 Cinemas Παγκράτι, Αελλώ Cinemax 5+1 , Ζέα Digital Cinema, Φοίβος, West City, Village Shopping and More, Δημ/κός Κιν/φος Όνειρο, Αίγλη (Χαλάνδρι), Άνοιξη Δημ/κός Κιν/φος 2+1
Θεσσαλονίκη
Βακούρα, Κολοσσαίον, Village 11 Cinemas Mediterranean Cosmos, Cineplexx One Salonica, Odeon Πλατεία, Odeon Μακεδονία


Η επόμενη μέρα μιας σχέσης (The Day After)
Του Σανγκ-σου Χονγκ. Δραματική, 2017, Ν.Κορέα, 92’. Με τους: Χάε-γιο Κουόν, Μιν-χι Κιμ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ The Day After Full HD   Gr Subs

Ερωτικό κουαρτέτο με έδρα έναν εκδοτικό οίκο: ο ιδιοκτήτης Μπονγκγουάν μπλέκεται ανάμεσα σε τρεις γυναίκες – τη σύζυγο, την πρώην ερωμένη και τη νέα υπάλληλό του. Και για όλα φταίει ένα ερωτικό σημείωμα.

Παίζεται
Αθήνα
Άστυ


Αξίζει 1/5 Ποιος θα σου τραγουδήσει (Quien te cantara)
Του Κάρλος Βερμούτ. Δραματική, 2018, Ισπανία/Γαλλία, 125’. Με τους: Έβα Λόραχ, Νάζουα Νίμρι

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ - Quién te cantará FULL HD Greek Trailer

Μια ποπ σταρ που έχει αποσυρθεί από το τραγούδι παθαίνει αμνησία. Αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης πρέπει να επιστρέψει σε τουρ. Η έμπιστη φίλη και συνεργάτις της προσλαμβάνει μια γυναίκα, μια αφοσιωμένη φαν που τη μιμείται καταπληκτικά, για να της μάθει εκ νέου την κινησιολογία και το στιλ που έχει ξεχάσει. Στην περίπτωση που όλο αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, δεν είναι. Η ιστορία μπάζει νερά από παντού, η αξιοπιστία και η αληθοφάνεια δραπετεύουν από το παράθυρο για να σωθούν, ώστε το μόνο που μένει είναι ένας εκνευρισμός και εν τέλει μια πλήρης αδιαφορία για οποιαδήποτε εξέλιξη. Φάλτσο, όλο.
poios_tragoudisei_mesa

Παίζεται
Αθήνα
Άστορ, Ανδόρα, Ταινιοθήκη, Σπόρτιγκ Δημ/κός Κιν/φος, Ίλιον Digital Cinema
Θεσσαλονίκη
Σταύρος Τορνές, Φαργκάνη Art
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης