Δείτε βίντεο από τη «Ζωή της Αντέλ»

Δείτε βίντεο από τη «Ζωή της Αντέλ»

Ένα τρίωρο λεσβιακό έπος, με πρωταγωνίστριες τις «καυτές» Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λεά Σεϊντού, έρχεται να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού κινηματογράφου

Δείτε βίντεο από τη «Ζωή της Αντέλ»
«Η ζωή της Αντέλ». Η ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς, που θριάμβευσε στο φετινό, 66ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, κατακτώντας το Χρυσό Φοίνικα, «απογειώνεται» χάρη στη συγκλονιστική ερμηνεία από την 19χρονη ηθοποιό Αντέλ Εξαρχόπουλος, αλλά και τη συμπρωταγωνίστριά της, Λεά Σεϊντού, που ζωντανεύουν έναν εφηβικό λεσβιακό έρωτα στην απόλυτη μορφή του στη μεγάλη οθόνη.

Η 15χρονη Αντέλ, γνωρίζει ξαφνικά ένα βράδυ την Έμμα, μια κοπέλα που θα της μάθει τα πάντα για τη φιλοσοφία, τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και τη δύναμη να ζεις με την διαφορετικότητα σου. Οι δύο πρωταγωνιστριες, ακριβώς όπως ένα ετερόφυλο ζευγάρι της ηλίκιας τους, ξεκινάνε να φλερτάρουν με ατελείωτες συζητήσεις για Γάλλους φιλοσόφους και καταλήγουν στο κρεβάτι να ανταλλάσσουν καυτά ερωτικά φιλιά, να κάνουν στοματικό έρωτα με πάθος η μία στην άλλη και να εξερευνούν τα κορμιά τους για ώρες...

Κλείσιμο
Ο Κεσίς, για μια ακόμη φορά μετά το “Games of Love and Chance”, επιστρέφει στην εξερεύνηση της εφηβικής περιόδου και των πρώτων ερωτικών ανακαλύψεων. Η σκηνοθετική του μαεστρία επιβεβαιώνεται, καθώς σκιαγραφεί τις δύο γυναίκες με μια αριστοτεχνική μέθοδο. Ειδικά η Λεά Σεϊντού, στο ρόλο της Έμμα, γοητεύει και επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τις ερμηνευτικές τις δυνατότητες -την απολαύσαμε στο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν πριν δύο χρόνια, καθώς ο Αμερικανός σκηνοθέτης είναι γνωστός για την ανακάλυψη πολλών ταλαντούχων ηθοποιών.

Ωστόσο, η Αντέλ Εξαρχόπουλος στον ομώνυμο ρόλο, είναι εκείνη που έκλεψε φέτος την παράσταση και αναδείχθηκε ως η ηθοποιός-αποκάλυψη του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης