«Η Αυγούστα των Αρωμάτων»

«Η Αυγούστα των Αρωμάτων»

Ττο νέο ιστορικό μυθιστόρημα του Γιώργου Λεονάρδου

leonardos
Ένα ακόμα καταπληκτικό ιστορικό μυθιστόρημα του Γιώργου Λεονάρδου έρχεται να προστεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ.

Ο Γιώργος Λεονάρδος ο συγγραφέας που ζωντανεύει και χρωματίζει την ιστορία με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αυτή τη φορά καταπιάνεται με τη Ζωή την Πορφυρογέννητη στο βιβλίο του με τίτλο “Η ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ”.

Όπως τονίζει ο ίδιος, όλοι έχουν παρατηρήσει στο επί της γης διάβα μιας γυναίκας, την αδυναμία της στο κάλος και στο ωραίο ιδιαίτερα στο δικό της. Ποιος δεν δεν θέλει να αντιπαλέψει με το χρόνο και να βγει νικητής ικανοποιώντας τη ματαιοδοξία του;

Η Ζωή η Πορφυρογέννητη, ανήκε στη δυναστεία των Μακεδόνων, θυγατέρα του καλοπερασάκια Αύγουστου Κωνσταντίνου Ζ' και ανεψιά του επίσης αυτοκράτορα Βασιλείου Β' του επανομασθέντα Βουλγαροκτόνου, η οποία δεν ορρωδούσε σε οποιοδήποτε εμπόδιο -αυτοκρατορικό ή θρησκευτικό- προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της, η ισχυρότερη εκ των οποίων ήταν να παραμείνει νέα, όμορφη και ελκυστική , και να χαρεί όλα όσα η Φύση της πρόσφερε όταν την έπλαθε. Να απολαύσει τη ζωή της και να τη θυμούνται οι επιγενόμενοι για την ωραιότητα της, διατηρώντας έτσι την υστεροφημία της.

Καλοκαρδίστε την...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης