«Σύγχρονοι Έλληνες ποιητές συνομιλούν με την ελληνική πραγματικότητα» στη Θεσσαλονίκη

sexpirikon

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της πρώτης παρουσίασης στην Ελλάδα της ανθολογίας "Austerity Measures / Μέτρα Λιτότητας" από τις εκδόσεις Άγρας

Εκδήλωση με τιτλο "Σύγχρονοι Έλληνες ποιητές συνομιλούν με την ελληνική πραγματικότητα" πραγματοποιείται αύριο στη Θεσσαλονίκη .

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της πρώτης παρουσίασης στην Ελλάδα της ανθολογίας "Austerity Measures / Μέτρα Λιτότητας" από τις εκδόσεις Άγρας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας και Νέων Μέσων του ACT - American College of Thessalonikiκαι το βιβλιοπωλείο ΣΑΙΞΠΗΡΙΚόΝ (Πατ ριάρχου Ιωακείμ 8, Θεσσαλονίκη) αύριο Τρίτη 22 Μαίου στις 7:30 μ.μ.το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

VIVLIO_XRVMA

Μια καθηλωτική ιστορία αγάπης και προδοσίας, ένα δράμα γεμάτο πάθη, ένταση και δυνατές συγκινήσεις. Ένα μυθιστόρημα ερωτικό και πολιτικό ταυτόχρονα, κυρίως όμως βαθιά ελληνικό.

mouseia_main01

ΠΡΑΔΟ – Μαδρίτη
Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά των πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη, συνεχίζεται στο ΘΕΜΑ.