Η Ιέρεια, αναζήτηση στην έρημο: Tο νέο βιβλίο της Έλενας Δεκάζου

Η Ιέρεια, αναζήτηση στην έρημο: Tο νέο βιβλίο της Έλενας Δεκάζου

Κυκλοφόρησε το κοινωνικό μυθιστόρημα της συγγραφέα Έλενας Δεκάζου - Πρόκειται για ένα κοινωνικό μυθιστόρημα με επίκεντρο την γυναίκα, τον έρωτα, την δύναμη, το μυστήριο

IERISA
Τα λόγια ενός από τους φύλακες του ναού κρύβουν την αλήθεια για την Έλλη, την ηρωίδα του βιβλίου. Είναι η αγαπημένη για τους φίλους. Είναι η εμμονή για τους εραστές. Είναι ο στόχος ενός εχθρού που απειλεί τον κόσμο της.

Και είναι η παράτολμη και ηδονιστική της φύση όσο και η έμφυτη ανησυχία της, που την οδηγούν σε έναν αρχαίο ναό, στην έρημο της Αιγύπτου.

Η μύησή της ως Ιέρεια, της ανοίγει την πόρτα της γνώσης. Και όλα τότε αποκαλύπτονται.

Το παρελθόν που διεκδικεί µια θέση στο μέλλον της και το παρόν που στροβιλίζεται ανάμεσα σε έναν χειμαρρώδη εραστή, σε έναν αφοσιωμένο φίλο και σε έναν καρµικό έρωτα.

Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία µιας δυνατής γυναίκας σε µια διαρκή περιπλάνηση από την αρχοντική Αθήνα, στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο και στην Αίγυπτο των αρχαίων μυστηρίων σε µια προσπάθεια για την εκπλήρωση του βαθύτερου σκοπού της ύπαρξής της.
sygrafeas
Κλείσιμο

Η Έλενα Δεκάζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μαιών και εργάστηκε για χρόνια ως μαία. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Ως άτομο με διαρκείς καλλιτεχνικές ανησυχίες, παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής, μαθήματα υποκριτικής και εικαστικής τέχνης.

Η ενασχόλησή της με τη συγγραφή ξεκίνησε από τα εφηβικά της χρόνια όταν βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος και από τότε δεν σταμάτησε να γράφει. Κρατάει ακόμη μια αγαπημένη συνήθεια από τα παιδικά της χρόνια, να ξεχνιέται ανάμεσα σε τόνους βιβλίων σε βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρεθεί

Είναι η πρώτη φορά που έργο της βγαίνει από το συρτάρι διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά του αναγνωστικού κοινού.


Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί η επένδυση της Microsoft μπορεί να κάνει τη διαφορά

Βρετανικά Μέσα: Υποψήφιες να μπουν σε λίστα «καραντίνας» Ελλάδα, Ιταλία και Σουηδία

Προϋπολογισμός 2021: Πάνω από 6,5 δισ. κόστισαν φέτος τα μέτρα στήριξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης