Τα έσοδα της βραδιάς θα προσφερθούν για τη συνέχιση του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων του Lifeline Hellas στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς και για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.
CARMEN, TRAVIATA, NORMA, TURANDOT και LUCIA θα ζωντανέψουν στη σκηνή του Θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών την Τετάρτη 19 Μαρτίου του 2025 στις 20:30 το βράδυ.
Οι διασημότερες άριες και τα πιο αγαπημένα ντουέτα θα είναι ερμηνευμένα από τις υψίφωνους Inga Balabanova, Βασιλική Καραγιάννη, Έλενα Κελεσίδου, Λαμπρινή Μπάτζιου, τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη, τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο.
Τους εξαιρετικούς λυρικούς σολίστ θα πλαισιώσει η πενηνταμελής «Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών» και η τριανταμελής «Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Μαλιάρα, που θα ερμηνεύσουν μερικά από τα διασημότερα αποσπάσματα του διεθνούς λυρικού ρεπερτορίου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.